Lidmaatschap

 

Aanmelden nieuw lidmaatschap

Neem contact op met Danielle Kokken via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Om lid te worden van TV de Heerlijkheid moet u zich aanmelden met het pdf inschrijffornulier van TV de Heerlijkheid.

U kunt het betreffende formulier met een recente originele pasfoto (35x45 mm), voorzien van naam en geboortedatum, sturen naar de secretaris.
Wanneer het bedrag voor de contributie van uw rekening is afgeschreven bent u lid van TV de Heerlijkheid en wordt u aangemeld bij de KNLTB.
In afwachting van uw KNLTB pasje is het mogelijk om een tijdelijk clubpasje te krijgen, via de secretaris. Zodra het officiële tennispasje binnen is,
kunt u die afhalen in het tennispaviljoen op het openingstoernooi. Wanneer u later in het jaar lid wordt, krijgt u een berichtje waar u het pasje
af kunt halen.

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen lid worden.

Toelatingscommissie

Deze kan bij aanmelden van nieuwe leden een uitspraak doen over het al dan niet toelaten van het nieuwe lid. 

Wijzigen Lidmaatschap

Geef wijzigingen in uw persoonsgegevens en/of adresgegevens en/of e-mailadres door aan Danielle Kokken via e-mailadres:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opzeggen Lidmaatschap

Mocht u besluiten uw lidmaatschap van onze vereniging te beëindigen, dan dient u dit uiterlijk vóór 1 december van het lopende contributiejaar,
schriftelijk aan Danielle Kokken (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) door te geven. Restitutie van contributie is in geen enkel geval mogelijk.

Zegt u ná 1 december van het lopende contributiejaar uw lidmaatschap op, dan dient u de volledige contributie van het komende jaar toch te betalen.
Tevens dient u de sleutel van het clubhuis in te leveren bij de penningmeester.  

Studentenlidmaatschap

Met ingang van 2016 is het voor studenten extra aantrekkelijk om lid te worden van onze vereniging. Tot een leeftijd van 25 jaar betaal je slechts € 70.

 

Lid worden ?
Links
Sponsors